Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 mililitrų apelsinų sulčių
- 1/4 stiklinės vandens
- šiek tiek konjako
- 100 gramų želatinos
- 75 mililitrai kondensuoto pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karamelei sumaišykite vandenį su cukrumi ir pakaitinkite, kol gausite tirštą karamelinę masę.
Vanilinį cukrų sumaišykite su apelsinų sultimis, keliais lašais konjako, sutirštintu pienu bei kiaušiniais.
Gautą masę apie 3 min. pakaitinkite puode virš vidutinės ugnies ir tuomet maišant pavirkite dar apie 2 min.
Į pakaitintą masę sudėkite išbrinkintą želatiną, gerai išmaišykite, supilstykie į karamele pateptas formeles ir padėkite maždaug 2 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Patiekite šaltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 30 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 mililitrų apelsinų sulčių
- 1/4 stiklinės vandens
- šiek tiek konjako
- 100 gramų želatinos
- 75 mililitrai kondensuoto pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karamelei sumaišykite vandenį su cukrumi ir pakaitinkite, kol gausite tirštą karamelinę masę.
Vanilinį cukrų sumaišykite su apelsinų sultimis, keliais lašais konjako, sutirštintu pienu bei kiaušiniais.
Gautą masę apie 3 min. pakaitinkite puode virš vidutinės ugnies ir tuomet maišant pavirkite dar apie 2 min.
Į pakaitintą masę sudėkite išbrinkintą želatiną, gerai išmaišykite, supilstykie į karamele pateptas formeles ir padėkite maždaug 2 val. į šaldytuvą, kad sustingtų.
Patiekite šaltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą