Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus (užpilui)
- 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
- 400 gramų salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek svogūnų (žalieji)
- 350 gramų tunų (konservuotas)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (užpilui)
- šiek tiek acto (užpilui)
- 30 gramų vandens (užpilui)
- šiek tiek druskos (užpilui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padaryti užpilą ir užpilti juo kubeliais supjaustytus svogūnus.
Salierus ir laiškus supjaustyti.
Sumaišyti visus ingredientus ir užpilti svogūnų užpilu.
Pagardinti krapais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus (užpilui)
- 100 gramų kukurūzų (konservuoti)
- 400 gramų salierų (stiebai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek svogūnų (žalieji)
- 350 gramų tunų (konservuotas)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (užpilui)
- šiek tiek acto (užpilui)
- 30 gramų vandens (užpilui)
- šiek tiek druskos (užpilui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padaryti užpilą ir užpilti juo kubeliais supjaustytus svogūnus.
Salierus ir laiškus supjaustyti.
Sumaišyti visus ingredientus ir užpilti svogūnų užpilu.
Pagardinti krapais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą