REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 30 gramų salotų (lapai)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 370 gramų tunų
  • 150 mililitrų jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 7 vienetai ridikėlių (arba baltasis ridikas)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
  • 20 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo kukurūzų ir tuno nupilkite skystį, tuną išskaidykite šakute.
    Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite.
    Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.
    Padažui jogurtą sumaišykite su garstyčiomis, puse smulkintų svogūnų laiškų, trupučiu cukraus, druskos bei pipirų.
    Į serviravimo lėkštes vienodomis dalimis išdėliokite salotas, ridikėlius, tuną, kukurūzus, skiltelėmis supjaustytus kiaušinius, apliekite padažu, pabarstykite likusiais svogūnų laiškais ir patiekite su baltos duonos riekelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 300 gramų kukurūzų (konservuoti)
  • 30 gramų salotų (lapai)
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 370 gramų tunų
  • 150 mililitrų jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • 7 vienetai ridikėlių (arba baltasis ridikas)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
  • 20 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo kukurūzų ir tuno nupilkite skystį, tuną išskaidykite šakute.
    Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite.
    Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.
    Padažui jogurtą sumaišykite su garstyčiomis, puse smulkintų svogūnų laiškų, trupučiu cukraus, druskos bei pipirų.
    Į serviravimo lėkštes vienodomis dalimis išdėliokite salotas, ridikėlius, tuną, kukurūzus, skiltelėmis supjaustytus kiaušinius, apliekite padažu, pabarstykite likusiais svogūnų laiškais ir patiekite su baltos duonos riekelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų