REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
  • 2 valgomieji šaukštai acto (3%)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 200 gramų midijų (konservuotos)
  • 1 stiklinė grybų (sūdyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos, cukraus, pipirų padaryti užpilą salotoms.
    Burokėlius, bulves, morkas, grybus ir svogūną supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su midijomis.
    Visus ingredientus aplieti užpilu.

Autorius: Veronika

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (virtos)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai svogūnų (laiškai)
  • 2 valgomieji šaukštai acto (3%)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 200 gramų midijų (konservuotos)
  • 1 stiklinė grybų (sūdyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš svogūnų laiškų, aliejaus, acto, druskos, cukraus, pipirų padaryti užpilą salotoms.
    Burokėlius, bulves, morkas, grybus ir svogūną supjaustyti gabaliukais ir sumaišyti su midijomis.
    Visus ingredientus aplieti užpilu.

Autorius: Veronika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų