Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 400 gramų aštunkojų (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais.
Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės.
Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 400 gramų aštunkojų (konservuoti)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais.
Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės.
Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą