REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (virtos)
  • šiek tiek vištos filė (virta)
  • šiek tiek kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės „Pringles“ bulvių traškučių.
    Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu.
    Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu.
    Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu.
    Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu.
    Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą.
    Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais.
    Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu.
    Skanaus.

Autorius: Vita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (virtos)
  • šiek tiek vištos filė (virta)
  • šiek tiek kiaušinių (virti)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek juodųjų alyvuogių
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek lydyto sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Papildomai reikės „Pringles“ bulvių traškučių.
    Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu.
    Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu.
    Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu.
    Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu.
    Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą.
    Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais.
    Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu.
    Skanaus.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų