INGREDIENTAI:
- 300 gramų agurkų
- 200 gramų morkų
- 300 gramų obuolių
- šiek tiek majonezo
- 300 gramų krevečių be kevalo (virtos)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
- 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurkus supjaustyti šiaudeliais ir sudėti į skaidrų indą.
Antras sluoksnis - šiaudeliais supjaustytos morkos.
Trečias sluoksnis - obuolių šiaudeliai.
Ant viršaus sudėti krevetes.
Pasūdyti, užberti pipirų pagal skonį, apibarstyti SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, įdėti majonezo, jogurto ar kito mėgiamo padažo.
Papuošti laimo griežinėliu.
Autorius: Ramunė
REKLAMA