REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1.5 stiklinės migdolų
- 5 vienetai rozmarino (šakelės)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vietoje rozmarino šakelių dekoravimui galite panaudoti švarias pušies šakeles.
Bulves nulupkite ir kartu su vištiena supjaustykite kubeliais.
Svogūną susmulkinkite.
Sūrį sutarkuokite.
Viską sumaišome su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais.
Iš mišrainės suformuokite du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu.
Papuoškite migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių (virtos)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
- 1.5 stiklinės migdolų
- 5 vienetai rozmarino (šakelės)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
- šiek tiek majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vietoje rozmarino šakelių dekoravimui galite panaudoti švarias pušies šakeles.
Bulves nulupkite ir kartu su vištiena supjaustykite kubeliais.
Svogūną susmulkinkite.
Sūrį sutarkuokite.
Viską sumaišome su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais.
Iš mišrainės suformuokite du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu.
Papuoškite migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą