• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • 1.5 stiklinės migdolų
  • 5 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vietoje rozmarino šakelių dekoravimui galite panaudoti švarias pušies šakeles.
    Bulves nulupkite ir kartu su vištiena supjaustykite kubeliais.
    Svogūną susmulkinkite.
    Sūrį sutarkuokite.
    Viską sumaišome su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais.
    Iš mišrainės suformuokite du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu.
    Papuoškite migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kukurūzų (konservuoti, skardinė)
  • 1.5 stiklinės migdolų
  • 5 vienetai rozmarino (šakelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų vištiena (karšto rūkymo)
  • šiek tiek majonezo
  • 200 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vietoje rozmarino šakelių dekoravimui galite panaudoti švarias pušies šakeles.
    Bulves nulupkite ir kartu su vištiena supjaustykite kubeliais.
    Svogūną susmulkinkite.
    Sūrį sutarkuokite.
    Viską sumaišome su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais.
    Iš mišrainės suformuokite du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu.
    Papuoškite migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų