REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 150 mililitrų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 150 mililitrų kefyro
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į išsijotus miltus sudėkite sausas mieles ir išmaišykite. Tada supilkite kambario temperatūros kefyrą, įmuškite kiaušinį, supilkite ištirpintą sviestą, berkite druskos, cukraus ir išminkykite tešlą. Palikite ją 30 minučių iškilti šiltoje vietoje (turi padidėti du kartus).

    Padalinkite tešlą į lygias dalis ir formuokite pynutes.

    Pynutes dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol pyragėliai taps gražios auksinės spalvos.

    Pynutes pabarstykite miltiniu arba paprastu cukrumi.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų