INGREDIENTAI:
- 0.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 3 česnakų (didelės, nuluptos)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo (kukurūzų arba bulvių)
- 4 valgomieji šaukštai acto (baltas distiliuotas)
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- 2 vienetai jelapenų (arba Seranai)
- 0.5 stiklinės druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maišytuvu sutrinkite visus komponentus (Išskyrus paskutinius du).
Gautą mišinį užvirinkite ant didelės liepsnos.
Sumažinkite ugnį iki vidutinės temperatūros ir virkite, kol mišinys sutirštės ir suminkštės pipirai (apie 3 minutes).
Sumaišykite kukurūzų krakmolą, du šaukštus vandens ir supilkite į turimą padažą. Viską troškinkite dar 1 minutę.
Leiskite visiškai atvėsti. Supilstykite padažą į stiklainius ir laikykite šaldytuve.
Autorius: sasa
REKLAMA