REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų paprikų (konservuota pomidorų sultyse)
  • 200 gramų persikų (konservuoti)
  • 1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas sviesto (gabaliukas)
  • šiek tiek kario
  • 100 gramų kuskuso

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krutinėlę supjaustau kubeliais, pabarstau kariu ir palieku kelioms minutėm.

    Į keptuvę sudedu vištieną apkepu, leidžiu išgaruoti skysčiams ir aliejuje apskrusti.

    Kai vištiena iškepus, metu kubeliais supjaustytus konservuotus ananasus ir persikus, įpilu ananasų ir persikų sulčių, ne daug, po kelis šaukštus. Troškinu. O tuo metu pjaustau konservuotą pomidorų sultyse papriką. Dedu prie vištienos su vaisiais, ant viršaus druskos, pipirų. Troškinu, maišau ir ragauju.Troškinu apie pusvalandį. Ragauju, nieko netrūksta. Dar kelias minutės palieku pasitroškinti, o tuo metu užverdu vandenį su druską ir šaukšteliu aliejaus. Užvirus vandeniui, išjungiu ugnį. Įberiu kuskuso kruopų, palieku išbrinkti. Vištiena paruošta. Kuskusas išbrinko, įjungiu ugnį, įdedu porą šaukštų sviesto, maišau ir laukiu. Kruopos tapo birios? Taip. Laikas į lėkštes.

Autorius: Liubaska

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ananasų (konservuoti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų paprikų (konservuota pomidorų sultyse)
  • 200 gramų persikų (konservuoti)
  • 1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 vienetas sviesto (gabaliukas)
  • šiek tiek kario
  • 100 gramų kuskuso

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krutinėlę supjaustau kubeliais, pabarstau kariu ir palieku kelioms minutėm.

    Į keptuvę sudedu vištieną apkepu, leidžiu išgaruoti skysčiams ir aliejuje apskrusti.

    Kai vištiena iškepus, metu kubeliais supjaustytus konservuotus ananasus ir persikus, įpilu ananasų ir persikų sulčių, ne daug, po kelis šaukštus. Troškinu. O tuo metu pjaustau konservuotą pomidorų sultyse papriką. Dedu prie vištienos su vaisiais, ant viršaus druskos, pipirų. Troškinu, maišau ir ragauju.Troškinu apie pusvalandį. Ragauju, nieko netrūksta. Dar kelias minutės palieku pasitroškinti, o tuo metu užverdu vandenį su druską ir šaukšteliu aliejaus. Užvirus vandeniui, išjungiu ugnį. Įberiu kuskuso kruopų, palieku išbrinkti. Vištiena paruošta. Kuskusas išbrinko, įjungiu ugnį, įdedu porą šaukštų sviesto, maišau ir laukiu. Kruopos tapo birios? Taip. Laikas į lėkštes.

Autorius: Liubaska

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų