REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 230 mililitrų kvietinių miltų
  • 230 mililitrų pieno
  • 60 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos (1 žiupsnelis)
  • 40 gramų sviesto (ištirpintas)
  • 500 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sviestu, druska. Įpilti pieno, miltų, vandens ir gerai išmaišyti.
    Keptuvę įkaitinti, patepti sviestu, pilti lietinių tešlą tik tiek, kad padengtų keptuvės dugną. Kai viena lietinio pusė apskrus ir įgaus sodrią auksinę spalvą, lietinį apversti, iškepti kitą pusę, išimti iš keptuvės ant didelės lėkštės. Kartoti, kol nebeliks tešlos.

    Maskarpone sūrį išplakti su cukrumi. Galima įpilti šiek tiek vanilės.
    Blynus ištepti maskarpone sūriu įdėti mėgstamų vaisių ir uogų gabaliukų ir blyną susukti.
    Palaikykite šaldytuve, lengviau pjaustysis.
    Skanus užkandis:)

Autorius: Ligita

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 230 mililitrų kvietinių miltų
  • 230 mililitrų pieno
  • 60 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos (1 žiupsnelis)
  • 40 gramų sviesto (ištirpintas)
  • 500 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sviestu, druska. Įpilti pieno, miltų, vandens ir gerai išmaišyti.
    Keptuvę įkaitinti, patepti sviestu, pilti lietinių tešlą tik tiek, kad padengtų keptuvės dugną. Kai viena lietinio pusė apskrus ir įgaus sodrią auksinę spalvą, lietinį apversti, iškepti kitą pusę, išimti iš keptuvės ant didelės lėkštės. Kartoti, kol nebeliks tešlos.

    Maskarpone sūrį išplakti su cukrumi. Galima įpilti šiek tiek vanilės.
    Blynus ištepti maskarpone sūriu įdėti mėgstamų vaisių ir uogų gabaliukų ir blyną susukti.
    Palaikykite šaldytuve, lengviau pjaustysis.
    Skanus užkandis:)

Autorius: Ligita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų