Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
- 100 gramų varškės
- 50 gramų sviesto
- 150 gramų uogienės
- šiek tiek vanilinio cukraus (arba medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iki virimo pakaitinti vyšnių uogienę, sviestą bei vanilinį curų.
Varškę stambiais gabalais sudėti į lėkštę ir užtarkuoti apelsino žievelės.
Tuomet užpilti karštą padažą (jis turi varškę apsemti).
Sveiki ir nuotaikingi pusryčiai prie kavos!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
- 100 gramų varškės
- 50 gramų sviesto
- 150 gramų uogienės
- šiek tiek vanilinio cukraus (arba medus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iki virimo pakaitinti vyšnių uogienę, sviestą bei vanilinį curų.
Varškę stambiais gabalais sudėti į lėkštę ir užtarkuoti apelsino žievelės.
Tuomet užpilti karštą padažą (jis turi varškę apsemti).
Sveiki ir nuotaikingi pusryčiai prie kavos!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą