Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
  • 100 gramų varškės
  • 50 gramų sviesto
  • 150 gramų uogienės
  • šiek tiek vanilinio cukraus (arba medus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iki virimo pakaitinti vyšnių uogienę, sviestą bei vanilinį curų.
    Varškę stambiais gabalais sudėti į lėkštę ir užtarkuoti apelsino žievelės.
    Tuomet užpilti karštą padažą (jis turi varškę apsemti).
    Sveiki ir nuotaikingi pusryčiai prie kavos!
    Skanaus!

Autorius: EglėEglutė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek apelsinų (nutarkuota žievė)
  • 100 gramų varškės
  • 50 gramų sviesto
  • 150 gramų uogienės
  • šiek tiek vanilinio cukraus (arba medus)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iki virimo pakaitinti vyšnių uogienę, sviestą bei vanilinį curų.
    Varškę stambiais gabalais sudėti į lėkštę ir užtarkuoti apelsino žievelės.
    Tuomet užpilti karštą padažą (jis turi varškę apsemti).
    Sveiki ir nuotaikingi pusryčiai prie kavos!
    Skanaus!

Autorius: EglėEglutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų