Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
- 500 gramų grietinės
- 250 gramų kondensuoto pieno
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 300 gramų krekerių (nesūrūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukraus pudrą, grietinę, vanilinį cukrų ir citrinos rūgštį sudėti į indą ir išplakti iki vientisos masės.
Tuomet supilti kondensuotą pieną ir vėl išplakti.
Išplakus sudėti krekerius ir viską išmaišyti arba galima tiesiog sluoksniais dėti krekerius ir pilti išplaktą masę.
Visą šią masę galima supilti į išsiardančią formą, tokiu atveju bus lengviau išimti pyragą. Jei paliksite toje pačioje formoje arba kitokioje kuri neišsiardo, geriau įklokite kepimo popieriaus.
Visą masę nakčiai palikti šaldytuve kad sustingtų.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
- 500 gramų grietinės
- 250 gramų kondensuoto pieno
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 300 gramų krekerių (nesūrūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukraus pudrą, grietinę, vanilinį cukrų ir citrinos rūgštį sudėti į indą ir išplakti iki vientisos masės.
Tuomet supilti kondensuotą pieną ir vėl išplakti.
Išplakus sudėti krekerius ir viską išmaišyti arba galima tiesiog sluoksniais dėti krekerius ir pilti išplaktą masę.
Visą šią masę galima supilti į išsiardančią formą, tokiu atveju bus lengviau išimti pyragą. Jei paliksite toje pačioje formoje arba kitokioje kuri neišsiardo, geriau įklokite kepimo popieriaus.
Visą masę nakčiai palikti šaldytuve kad sustingtų.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą