REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų migdolų (drožlės)
  • 100 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 60 mililitrų grietinėlės (30 proc. riebumo)
  • 100 gramų grietinėlės (saldžios grietinėlės sviesto)
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • 300 gramų baltojo šokolado
  • 300 gramų šakočio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis desertas gavosi pas mane puriu viršumi,tarsi užklotas sniego sluoksniu...ir tirpstantis burnoi,skanus...sotus...

    Šakotį sutrupiname gabaliukais. Spanguoles perpjaunam pusiau. Sumaišome šakočio trupinius su spanguolėmis, migdolų bei kokosų drožlėmis.

    Šokoladą ištirpiname garų vonelėje, nenukėlus pridedame sviesto ir grietinėlės. Maišome, kol sviestas ištirpsta ir viskas susimaišo. Suberiame šakotį sumaišytą su kitais priedais. Viską išmaišome ir dedame į pasiruoštą formą išklota maistine plėvele. Tolygiai paskirstome, išlyginame lengvai delnais paslegiant ir apibarstom kokoso drožlėm,atvėsus laikome šaldytuve per naktį. Kitą dieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų migdolų (drožlės)
  • 100 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 60 mililitrų grietinėlės (30 proc. riebumo)
  • 100 gramų grietinėlės (saldžios grietinėlės sviesto)
  • 2 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
  • 300 gramų baltojo šokolado
  • 300 gramų šakočio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šis desertas gavosi pas mane puriu viršumi,tarsi užklotas sniego sluoksniu...ir tirpstantis burnoi,skanus...sotus...

    Šakotį sutrupiname gabaliukais. Spanguoles perpjaunam pusiau. Sumaišome šakočio trupinius su spanguolėmis, migdolų bei kokosų drožlėmis.

    Šokoladą ištirpiname garų vonelėje, nenukėlus pridedame sviesto ir grietinėlės. Maišome, kol sviestas ištirpsta ir viskas susimaišo. Suberiame šakotį sumaišytą su kitais priedais. Viską išmaišome ir dedame į pasiruoštą formą išklota maistine plėvele. Tolygiai paskirstome, išlyginame lengvai delnais paslegiant ir apibarstom kokoso drožlėm,atvėsus laikome šaldytuve per naktį. Kitą dieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų