REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų manų kruopų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 vienetas mielių (sausos, pakeliuose)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakti kiaušinį su kepimo milteliais, mielėmis, druska ir viena stikline drungno vandens. Toliau plakant po truputį berti miltus ir manų kruopas ir vis įpilti vandens, kol gausis ne per tiršta lietinių tešla. Ją apie 1 val. palaikyti kambario temperatūroje. Įkaitintoje keptuvėje lieti tešlos sluoksnį, kad jis padengtų visą keptuvės dugną, ir kepti tik iš vienos pusės, kol blyno viršus taps sausas ir korėtas. Lietinius sulankstyti ir aplieti tirpinto sviesto ir medaus padažu. Lietinius tiekti pusryčiams ar desertui. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai medaus
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 200 gramų manų kruopų
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 vienetas mielių (sausos, pakeliuose)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išplakti kiaušinį su kepimo milteliais, mielėmis, druska ir viena stikline drungno vandens. Toliau plakant po truputį berti miltus ir manų kruopas ir vis įpilti vandens, kol gausis ne per tiršta lietinių tešla. Ją apie 1 val. palaikyti kambario temperatūroje. Įkaitintoje keptuvėje lieti tešlos sluoksnį, kad jis padengtų visą keptuvės dugną, ir kepti tik iš vienos pusės, kol blyno viršus taps sausas ir korėtas. Lietinius sulankstyti ir aplieti tirpinto sviesto ir medaus padažu. Lietinius tiekti pusryčiams ar desertui. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą