REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos rūgštynių
  • 0.5 kilogramo lydekų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 saujos rūgštynių
  • 0.5 kilogramo lydekų
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį nuvalom, dedam į puodą, užpilam vandens. Dedam pipirus, lauro lapus, druską ir verdam kol pradeda skirtis nuo kaulo. Žuvį išgriebiam.
  2. Rūgštynes nuplikom. Kiaušinius išverdam.
  3. Į žuvies sultinį dedam susmulkintas bulves ir verdam. Žuvį ir kiaušinius susmulkinam.
  4. Išvirus bulvėm sudedam rūgštynes, žuvį ir kiaušinius, užverdam.
  5. Valgant pagal skonį galima įsidėti rūgščios arba saldžios grietinės. Galima valgyti karštą ir šaltą.

Autorius: Irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų