Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 40 gramų kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 50 gramų riešutų (smulkinti)
- šiek tiek kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištepkite skardą riebalais ir ištieskite popieriumi.
Išmaišykite sviestą (margariną) su cukrumi iki vientisos masės.
Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
Po truputį pilkite juos į cukraus ir sviesto (margarino) masę.
Įmaišykite riešutus.
Į sietą sudėkite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir išsijokite į bendrą masę.
Išmaišykite.
Supilkite tešlą į skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepkite 40 min.
Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir ant stalo patiekite dar šiltą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 40 gramų kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 50 gramų riešutų (smulkinti)
- šiek tiek kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištepkite skardą riebalais ir ištieskite popieriumi.
Išmaišykite sviestą (margariną) su cukrumi iki vientisos masės.
Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir juos išplakite.
Po truputį pilkite juos į cukraus ir sviesto (margarino) masę.
Įmaišykite riešutus.
Į sietą sudėkite miltus, kakavą bei kepimo miltelius ir išsijokite į bendrą masę.
Išmaišykite.
Supilkite tešlą į skardą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepkite 40 min.
Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir ant stalo patiekite dar šiltą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą