Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (įvairių spalvų)
- 2 vienetai pievagrybių (koservuoti, indeliuose, rudieji)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 200 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų.
Virtus pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek paruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame vieną sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek paprikų (įvairių spalvų)
- 2 vienetai pievagrybių (koservuoti, indeliuose, rudieji)
- 2 litrai vandens
- šiek tiek druskos
- 200 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų.
Virtus pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek paruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame vieną sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą