Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek obuolių
- šiek tiek spanguolių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį perpjauti pusiau ir išskaptuoti vidų, paliekant pusės cm storio kraštus, kuriuos tučtuojau suvilgyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Pekino kopūstą smulkiai supjaustyti, riešutus smulkiai sukapoti, sumaišyti su aliejaus, citrinos sulčių, cukraus ir druskos padažu.
Dekoruoti spanguolėmis, graikinių riešutų puselėmis, žalumynais.
Kūčių vakare šeimininkui ir šeimininkei dera suvalgyti pasidalintą perpus obuolį, kad šeimoje visad būtų darna.
Šį valgį rekomenduočiau ir vaikučiams, kurie net per Kūčias neragauja nei silkės, nei grybų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų
- šiek tiek obuolių
- šiek tiek spanguolių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek pekino kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį perpjauti pusiau ir išskaptuoti vidų, paliekant pusės cm storio kraštus, kuriuos tučtuojau suvilgyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Pekino kopūstą smulkiai supjaustyti, riešutus smulkiai sukapoti, sumaišyti su aliejaus, citrinos sulčių, cukraus ir druskos padažu.
Dekoruoti spanguolėmis, graikinių riešutų puselėmis, žalumynais.
Kūčių vakare šeimininkui ir šeimininkei dera suvalgyti pasidalintą perpus obuolį, kad šeimoje visad būtų darna.
Šį valgį rekomenduočiau ir vaikučiams, kurie net per Kūčias neragauja nei silkės, nei grybų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą