INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   cukraus 
  -   3 vienetai   kiaušinių 
  -   1.5 stiklinės   kvietinių miltų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sodos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
  -   3 valgomieji šaukštai   sviesto 
  -   1 kilogramas   patisonų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Gardūs ir vieni, ir su mėgiama uogiene.
 
 Patisonus nulupti, supjaustyti, išvirti ir pertrinti. 
 Į tyrę sudėti sviestą, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sodą. Išmaišyti ir iškepti blynelius.
 
 Štai ir viskas skanaus!   
    Autorius: Roberta 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   cukraus 
  -   3 vienetai   kiaušinių 
  -   1.5 stiklinės   kvietinių miltų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sodos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   aliejaus (kepimui) 
  -   3 valgomieji šaukštai   sviesto 
  -   1 kilogramas   patisonų 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Gardūs ir vieni, ir su mėgiama uogiene.
 
 Patisonus nulupti, supjaustyti, išvirti ir pertrinti. 
 Į tyrę sudėti sviestą, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sodą. Išmaišyti ir iškepti blynelius.
 
 Štai ir viskas skanaus!   
    Autorius: Roberta 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI