Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 kilogramas patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gardūs ir vieni, ir su mėgiama uogiene.
Patisonus nulupti, supjaustyti, išvirti ir pertrinti.
Į tyrę sudėti sviestą, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sodą. Išmaišyti ir iškepti blynelius.
Štai ir viskas skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 1.5 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 kilogramas patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gardūs ir vieni, ir su mėgiama uogiene.
Patisonus nulupti, supjaustyti, išvirti ir pertrinti.
Į tyrę sudėti sviestą, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sodą. Išmaišyti ir iškepti blynelius.
Štai ir viskas skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą