REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų rūgštynių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
  • šiek tiek perlinių kruopų
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kauliukus paverdame su druska apie valandą. Tada dedame smulkiai sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, susmulkintas bulves, kruopas, prieskonius ir viską verdame kol suminkštėja bulvės, tada sudedame rūgštynes ir paverdame apie 10 min. valgant galima pagardinti grietine.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų rūgštynių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
  • šiek tiek perlinių kruopų
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kauliukus paverdame su druska apie valandą. Tada dedame smulkiai sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, susmulkintas bulves, kruopas, prieskonius ir viską verdame kol suminkštėja bulvės, tada sudedame rūgštynes ir paverdame apie 10 min. valgant galima pagardinti grietine.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų