Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 200 gramų rūgštynių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
- šiek tiek perlinių kruopų
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kauliukus paverdame su druska apie valandą. Tada dedame smulkiai sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, susmulkintas bulves, kruopas, prieskonius ir viską verdame kol suminkštėja bulvės, tada sudedame rūgštynes ir paverdame apie 10 min. valgant galima pagardinti grietine.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 200 gramų rūgštynių
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
- šiek tiek perlinių kruopų
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kauliukus paverdame su druska apie valandą. Tada dedame smulkiai sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, susmulkintas bulves, kruopas, prieskonius ir viską verdame kol suminkštėja bulvės, tada sudedame rūgštynes ir paverdame apie 10 min. valgant galima pagardinti grietine.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą