Kauliukus paverdame su druska apie valandą. Tada dedame smulkiai sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, susmulkintas bulves, kruopas, prieskonius ir viską verdame kol suminkštėja bulvės, tada sudedame rūgštynes ir paverdame apie 10 min. valgant galima pagardinti grietine.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
200 gramų rūgštynių
1 vienetas svogūnų
200 gramų kiaulienos (kauliukai)
šiek tiek perlinių kruopų
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kauliukus paverdame su druska apie valandą. Tada dedame smulkiai sutarkuotas morkas, supjaustytą svogūną, susmulkintas bulves, kruopas, prieskonius ir viską verdame kol suminkštėja bulvės, tada sudedame rūgštynes ir paverdame apie 10 min. valgant galima pagardinti grietine.