Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 80 gramų cukraus pudros
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas juodojo šokolado (gabaliukai)
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai razinų
- 100 gramų riešutų (lazdyno, smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmuškite kiaušinį.
Toliau maišydami suberkite riešutus, druską, razinas, šokoladą bei miltus.
Tešlą suvyniokite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
Atšaldytą tešlą gnybkite mažais gabalėliais, juos suvoliokite į rutulėlį ir rankomis paplokite.
Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepkite 10-15 min., kol gražiai pagels.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 80 gramų cukraus pudros
- 1 vienetas kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas juodojo šokolado (gabaliukai)
- šiek tiek druskos
- 125 gramai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai razinų
- 100 gramų riešutų (lazdyno, smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukite su cukraus pudra ir įmuškite kiaušinį.
Toliau maišydami suberkite riešutus, druską, razinas, šokoladą bei miltus.
Tešlą suvyniokite į plėvelę ir 1 valandą palaikykite šaldytuve.
Atšaldytą tešlą gnybkite mažais gabalėliais, juos suvoliokite į rutulėlį ir rankomis paplokite.
Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.
Kepkite 10-15 min., kol gražiai pagels.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą