REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų kiaulės faršo
- 1 kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
- 0.5 litro pieno
- 220 gramų sausainių (riestainiukai)
- 100 gramų fermentinio sūrio
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 400 gramų kiaulės faršo
- 1 kiaušinių
- 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
- 0.5 litro pieno
- 220 gramų sausainių (riestainiukai)
- 100 gramų fermentinio sūrio
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą