REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kopūstų (švieži)
  • 150 gramų kopūstų (rauginti)
  • 100 gramų dešros (rūkyta)
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis žolelių ( (krapai, gelsvė, petražolė) )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek bulvių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kopūstų (švieži)
  • 150 gramų kopūstų (rauginti)
  • 100 gramų dešros (rūkyta)
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 žiupsnelis žolelių ( (krapai, gelsvė, petražolė) )
  • 1 žiupsnelis druskos
  • šiek tiek bulvių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti.
  2. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę.
  3. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
  4. Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą.
  5. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles.
  6. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų