Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus (įdarui)
- 0.5 valgomojo šaukšto cukraus (tešlai)
- 800 gramų kopūstų (įdarui)
- 1 vienetas morkų (įdarui)
- 1 vienetas paprikų (įdarui)
- 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
- 1 vienetas svogūnų (įdarui)
- 800 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
- 450 mililitrų vandens (tešlai)
- šiek tiek druskos (įdarui)
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
- 50 gramų mielių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus (įdarui)
- 0.5 valgomojo šaukšto cukraus (tešlai)
- 800 gramų kopūstų (įdarui)
- 1 vienetas morkų (įdarui)
- 1 vienetas paprikų (įdarui)
- 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
- 1 vienetas svogūnų (įdarui)
- 800 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
- 450 mililitrų vandens (tešlai)
- šiek tiek druskos (įdarui)
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
- 50 gramų mielių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą