REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (įdarui)
  • 0.5 valgomojo šaukšto cukraus (tešlai)
  • 800 gramų kopūstų (įdarui)
  • 1 vienetas morkų (įdarui)
  • 1 vienetas paprikų (įdarui)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 800 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
  • 450 mililitrų vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 50 gramų mielių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
    Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
    Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
    Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
    Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
    Skanaus :)

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (įdarui)
  • 0.5 valgomojo šaukšto cukraus (tešlai)
  • 800 gramų kopūstų (įdarui)
  • 1 vienetas morkų (įdarui)
  • 1 vienetas paprikų (įdarui)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
  • 1 vienetas svogūnų (įdarui)
  • 800 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
  • 450 mililitrų vandens (tešlai)
  • šiek tiek druskos (įdarui)
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 50 gramų mielių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
    Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
    Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
    Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
    Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
    Skanaus :)

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų