REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas sluoksniuotos tešlos (didelio)
  • 250 gramų aguonų (paruoštos kepiniams)
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (šermukšnių)
  • 6 vienetai šermukšnių (šakelės (cukruotos kekės))
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas sluoksniuotos tešlos (didelio)
  • 250 gramų aguonų (paruoštos kepiniams)
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (šermukšnių)
  • 6 vienetai šermukšnių (šakelės (cukruotos kekės))
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti, iškočioti plonai.
  2. Kiaušinį išplakti, dalį palikti pyrago aptepimui, kitą dalį kartu su šermukšnių uogiene sudėti į aguonas , išmaišyti,užtepti ant tešlos lakšto.
  3. Suteptą lakštą suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu, kepti orkaitėje 180 l temperatūroje 35 min.
  4. Patiekti papuošus cukruotų šermukšnių kekėmis.

    Skanaus!

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų