REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų abrikosų
  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinė = 200 ml)
  • 375 gramai sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia reikia sviestą ar margariną išsukti su cukraus pudra Tuo pat metu, po vieną įmuškite kiaušinių trynius.

    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviesto ir kiaušinių mišinį. Į tešlą įmaišykite ir gerai išplaktus kiaušinių baltymus. Kiaušinių baltymai turi būti išplakti iki putų.

    Tešlą padalinkite į tris dalis. 1 dalį palikite tokią, kokia yra. Į kita įdėkite aguonų, o trečią - kakavos.

    Tešlą, kokia norite tvarka, sluoksniuokite į kepimo formą. Į pyragą galite įdėti abrikosų, slyvų ar obuolių, ko turit ir norit.

    Kepkite 180 C orkaitėje, kol pyragas paruduos.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų abrikosų
  • 2 valgomieji šaukštai aguonų
  • 6 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1.5 valgomojo šaukšto kakavos
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų (1 stiklinė = 200 ml)
  • 375 gramai sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia reikia sviestą ar margariną išsukti su cukraus pudra Tuo pat metu, po vieną įmuškite kiaušinių trynius.

    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviesto ir kiaušinių mišinį. Į tešlą įmaišykite ir gerai išplaktus kiaušinių baltymus. Kiaušinių baltymai turi būti išplakti iki putų.

    Tešlą padalinkite į tris dalis. 1 dalį palikite tokią, kokia yra. Į kita įdėkite aguonų, o trečią - kakavos.

    Tešlą, kokia norite tvarka, sluoksniuokite į kepimo formą. Į pyragą galite įdėti abrikosų, slyvų ar obuolių, ko turit ir norit.

    Kepkite 180 C orkaitėje, kol pyragas paruduos.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų