INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai aguonų
- 150 gramų cukraus
- 100 gramų margarino
- 4 vienetai kiaušinių
- 180 gramų kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės pieno
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinių trynius išplakite su minkštu margarinu ar sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų.
Į kiaušinių trynių masę įmaišykite pieną, aguonas, kepimo miltelius ir miltus.
Baltymus įmaišykite paskutinius.
Kepkite 180-200° C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
SKANAUS!!
Autorius: Akvilina
REKLAMA