REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas persikų (konservuoti, skardinė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 sauja razinų
  • 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 180 gramų varškės sūrio
  • 300 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės sūrį sutrinkite šakute ir sudėkite į tą patį dubenį kubeliais pjaustytus persikus, avižinius dribsnius, razinas, vanilinį cukrų bei cukrų.
    Dubenį su varškės mase dėkite ant puodo su verdančiu vandeniu ir viską gerai sumaišykite.
    Iškočiokite plonai sluoksniuotą tešlą ir supjaustykite vidutinio dydžio kvadratais.
    Kiekvieno kvadrato centre dėkite po šaukštą pasiruošto įdaro ir užlankstykite tešlos kraštelius.
    Aptepkite pyragaičius plaktu kiaušiniu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Ant kiekvieno iškepto ir dar šilto pyragaičio dėkite po skiltelę persiko ir apibarstykite cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas persikų (konservuoti, skardinė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 sauja razinų
  • 2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 180 gramų varškės sūrio
  • 300 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškės sūrį sutrinkite šakute ir sudėkite į tą patį dubenį kubeliais pjaustytus persikus, avižinius dribsnius, razinas, vanilinį cukrų bei cukrų.
    Dubenį su varškės mase dėkite ant puodo su verdančiu vandeniu ir viską gerai sumaišykite.
    Iškočiokite plonai sluoksniuotą tešlą ir supjaustykite vidutinio dydžio kvadratais.
    Kiekvieno kvadrato centre dėkite po šaukštą pasiruošto įdaro ir užlankstykite tešlos kraštelius.
    Aptepkite pyragaičius plaktu kiaušiniu ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkite apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Ant kiekvieno iškepto ir dar šilto pyragaičio dėkite po skiltelę persiko ir apibarstykite cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų