Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 100 mililitrų mėlinių
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 mililitrų kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 150 gramų pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, soda, druską, cukrų. Įmaišyti kiaušinį, pasukas, sviestą. Viską suplakti virtuviniu kombainu.
Į įkaitinta keptuvę įpilti aliejaus. Pilti blynų tešla(vienoj keptuvėje išeina kepti apie 2 blynus. Vienam blynui reikia apie trijų v.š. tešlos) ją gausiai apibarstyti mėlynėmis. Kai ant tešlos viršaus atsiras burbuliukų apversti ir truputi pakepti, kol gražiai apskrus.
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 100 mililitrų mėlinių
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 mililitrų kvietinių miltų
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 150 gramų pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, soda, druską, cukrų. Įmaišyti kiaušinį, pasukas, sviestą. Viską suplakti virtuviniu kombainu.
Į įkaitinta keptuvę įpilti aliejaus. Pilti blynų tešla(vienoj keptuvėje išeina kepti apie 2 blynus. Vienam blynui reikia apie trijų v.š. tešlos) ją gausiai apibarstyti mėlynėmis. Kai ant tešlos viršaus atsiras burbuliukų apversti ir truputi pakepti, kol gražiai apskrus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą