Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kopūstų
- 3 vienetai morkų
- šiek tiek paprikų (malta)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių (nevirti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustyti smulkiais gabaliukais ir iškepti.
Visas daržoves, išskyrus bulves, supjaustyti šiaudeliais.
Ant daržovių sudėti keptą mėsą.
Bulves supjaustyti ir taip pat apkepinti.
Keptas bulves sudėti į mišrainę.
Paruošti užpilą: sumaišyti actą, druską, pipirus, sojos padažą.
Užpilti užpilu salotas, sumaišyti.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 0.5 vieneto kopūstų
- 3 vienetai morkų
- šiek tiek paprikų (malta)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų jautienos
- 2 valgomieji šaukštai acto
- šiek tiek sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas burokėlių (nevirti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną supjaustyti smulkiais gabaliukais ir iškepti.
Visas daržoves, išskyrus bulves, supjaustyti šiaudeliais.
Ant daržovių sudėti keptą mėsą.
Bulves supjaustyti ir taip pat apkepinti.
Keptas bulves sudėti į mišrainę.
Paruošti užpilą: sumaišyti actą, druską, pipirus, sojos padažą.
Užpilti užpilu salotas, sumaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą