Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 600 gramų pomidorų pastos
- 4 vienetai salotų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 300 gramų dešrelių (pieniškos arba parūkytos)
- 120 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą. Pasūdyti.
Dešreles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
Majonezą sumaišyti su garstyčiomis ir juo užpilti dešreles. Išmaišyti.
Dešreles su majonezu sudėti į pomidorų puseles.
Užkandą papuošti salotų lapais.
INGREDIENTAI:
- 600 gramų pomidorų pastos
- 4 vienetai salotų
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 300 gramų dešrelių (pieniškos arba parūkytos)
- 120 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą. Pasūdyti.
Dešreles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
Majonezą sumaišyti su garstyčiomis ir juo užpilti dešreles. Išmaišyti.
Dešreles su majonezu sudėti į pomidorų puseles.
Užkandą papuošti salotų lapais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą