Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 75 gramai pistacijų
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 200 mililitrų grietinėlės (35%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pistacijas sumalti į smulkius grūdelius.
Pistacijų grūdelius sumaišyti su cukrumi ir grietinėle. Užkaisti ant vidutinės ugnies ir virti tol, kol ištirps cukrus. Nukėlus nuo ugnies šiek tiek ataušinti.
Į šiek tiek šiltą pistacijų masę dėti trynius po vieną pastoviai maišant. Užkaisti masę ant silpnos ugnies ir kaitinti, kol masė bus karšta, bet neužvirinti.
Gatavą pistacijų kremą perspausti per sietelį ir sudėti į desertinius indelius. Uždengti plėvele ir pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms.
Patiekti šaltą, papuošti plakta grietinėle ir nesmulkintomis pistacijomis.
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus
- 75 gramai pistacijų
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 200 mililitrų grietinėlės (35%)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pistacijas sumalti į smulkius grūdelius.
Pistacijų grūdelius sumaišyti su cukrumi ir grietinėle. Užkaisti ant vidutinės ugnies ir virti tol, kol ištirps cukrus. Nukėlus nuo ugnies šiek tiek ataušinti.
Į šiek tiek šiltą pistacijų masę dėti trynius po vieną pastoviai maišant. Užkaisti masę ant silpnos ugnies ir kaitinti, kol masė bus karšta, bet neužvirinti.
Gatavą pistacijų kremą perspausti per sietelį ir sudėti į desertinius indelius. Uždengti plėvele ir pastatyti į šaldytuvą 2 valandoms.
Patiekti šaltą, papuošti plakta grietinėle ir nesmulkintomis pistacijomis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą