Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 2 vienetai paprikų (raudona)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
- 5 vienetai kiaušinių (žali)
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 vienetai tunų (skardinės)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 2 vienetai paprikų (raudona)
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
- 5 vienetai kiaušinių (žali)
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 vienetai tunų (skardinės)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą