Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek graikinių riešutų (papuošimui)
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Fermentinį sūrį, virtus kiaušinius ir nuluptą obuolį sutarkuoti ir sudėti į vieną dubenį. Taip pat susmulkinti česnaką ir svogūną. Viską išmaišyti su majonezu (geriausia Helmans). Salotas dėti į silkinę (ovalios formos), viršuje užtepti ploną sluoksnį majonezo ir pabarstyti susmulkintų graikinių riešutų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek graikinių riešutų (papuošimui)
- 2 vienetai obuolių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Fermentinį sūrį, virtus kiaušinius ir nuluptą obuolį sutarkuoti ir sudėti į vieną dubenį. Taip pat susmulkinti česnaką ir svogūną. Viską išmaišyti su majonezu (geriausia Helmans). Salotas dėti į silkinę (ovalios formos), viršuje užtepti ploną sluoksnį majonezo ir pabarstyti susmulkintų graikinių riešutų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą