REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (bemielė sluoksniuota (šaldyta))
  • 150 gramų varškės
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis tešlos (bemielė sluoksniuota (šaldyta))
  • 150 gramų varškės
  • 3 skiltelės česnakų
  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.

    Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų. Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15-20 min.Iškeptus ragelius atvėsinkite.
  2. Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu (neturite konditerinio maišelio? Ne bėda – iš to paties kepimo popieriaus susukate didesnį konusą ir pripylus varškės masės nukerpate jo galiuką) pripildote ragelius. Papuošiate krapais arba petražolėm.
    Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų