REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištienos petelių
  • 0.5 litro kefyro
  • 5 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištienos petelių
  • 0.5 litro kefyro
  • 5 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš garstyčių, kefyro ir čili paruošti marinatą.
  2. Petukus užpilti marinatu ir palikti bent kelioms valandoms vėsiai.
  3. Kepti ant grotelių, kol apskrus iš visų pusių.

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų