REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 sauja baravykų (švieži ar džiovinti)
  • 700 gramų pievagrybių
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 20 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (kubeliai baravykų ir jautienos po)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdėti į puodą sviestą, suberti svogūnus ir pakepinti. Po to sudėti grybus. Vėl pakepinti. Supilti grietinėlę, įdėti sultinio kubelių ir pavirti 5 min. Po to supilti vandenį ir viską išvirti. Galų gale viską sutrinti.
    Skanaus

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 sauja baravykų (švieži ar džiovinti)
  • 700 gramų pievagrybių
  • 1 litras vandens
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • 20 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (kubeliai baravykų ir jautienos po)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdėti į puodą sviestą, suberti svogūnus ir pakepinti. Po to sudėti grybus. Vėl pakepinti. Supilti grietinėlę, įdėti sultinio kubelių ir pavirti 5 min. Po to supilti vandenį ir viską išvirti. Galų gale viską sutrinti.
    Skanaus

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų