Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 4 vienetai persikų
- 150 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (liesa)
- 1 valgomasis šaukštas konjako
- 50 gramų riešutų (graikiniai, smulkinti)
- 200 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus.
Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku.
Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 4 vienetai persikų
- 150 mililitrų grietinėlės (35 % riebumo)
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės (liesa)
- 1 valgomasis šaukštas konjako
- 50 gramų riešutų (graikiniai, smulkinti)
- 200 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persikus perpjauname pusiau, išimame kaulus.
Mascarpone sūrį ištriname su liesa grietinėle, cukrumi, smulkintais riešutais, citrinų sultimis ir konjaku.
Į persikų vidų pridedame pagamintos masės ir pusvalandžiui padedame į šaldytuvą.
Prieš patiekdami ant kiekvienos puselės užkrečiame standžiai plaktos grietinėlės.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą