REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 100 gramų spanguolių (dživintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištiena (virta arba kepta)
  • 100 gramų vištienos kepenėlių (keptos)
  • 2 valgomieji šaukštai antienos (taukai)
  • 300 gramų antienos (virta arba kepta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną, antieną bei vištų kepenėles sumalame du kartus per mėsmalę.
    Antienos taukus ištirpiname keptuvėje, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepintame apie 10 minučių.
    Pakepintą svogūną taip pat sumalame ir sudedame į maltą mėsą.
    Tada sudedame džiūvėsėlius, atskirtus kiaušinių trynius, muskatą, druską, pipirus bei spanguoles ir gerai išmaišome.
    Galiausiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus ir sudedame masę į aliejumi pateptą kepimo formą.
    Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą paštetą ataušiname ant grotelių ir tiekiame šaltą, supjaustytą riekelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 100 gramų spanguolių (dživintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištiena (virta arba kepta)
  • 100 gramų vištienos kepenėlių (keptos)
  • 2 valgomieji šaukštai antienos (taukai)
  • 300 gramų antienos (virta arba kepta)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną, antieną bei vištų kepenėles sumalame du kartus per mėsmalę.
    Antienos taukus ištirpiname keptuvėje, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepintame apie 10 minučių.
    Pakepintą svogūną taip pat sumalame ir sudedame į maltą mėsą.
    Tada sudedame džiūvėsėlius, atskirtus kiaušinių trynius, muskatą, druską, pipirus bei spanguoles ir gerai išmaišome.
    Galiausiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus ir sudedame masę į aliejumi pateptą kepimo formą.
    Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą paštetą ataušiname ant grotelių ir tiekiame šaltą, supjaustytą riekelėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų