Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- 500 gramų morkų
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 300 gramų svogūnų
- 300 gramų kiaulienos (kepenys)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kepenys nuplaunamos, nupjaunama plėvelė ir susmulkinama gabaliukais. Pakepinama aliejuje.
Morkos nuplaunamos, nuskutamos ir sutarkuojamos. Svogūnai susmulkinami. Sudedama į dubenį kepenys, morkos ir svogūnai. Verdama, kol suminkštėja daržovės. Tada visa masė sumalama.
Gautas faršas paskaninamas druska, muskato riešutu bei krapais. Dedamas sviestas ir masė gerai išmaišoma. Paštetas sudedamas į indelį, gerai suspaudžiamas ir paliekamas atvėsti (sušalti).
INGREDIENTAI:
- šiek tiek krapų
- 500 gramų morkų
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 300 gramų svogūnų
- 300 gramų kiaulienos (kepenys)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kepenys nuplaunamos, nupjaunama plėvelė ir susmulkinama gabaliukais. Pakepinama aliejuje.
Morkos nuplaunamos, nuskutamos ir sutarkuojamos. Svogūnai susmulkinami. Sudedama į dubenį kepenys, morkos ir svogūnai. Verdama, kol suminkštėja daržovės. Tada visa masė sumalama.
Gautas faršas paskaninamas druska, muskato riešutu bei krapais. Dedamas sviestas ir masė gerai išmaišoma. Paštetas sudedamas į indelį, gerai suspaudžiamas ir paliekamas atvėsti (sušalti).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą