REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas citrinų
  • 8 vienetai pievagrybių (dideli)
  • 200 gramų mesos (faršas)
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas paprikų
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas citrinų
  • 8 vienetai pievagrybių (dideli)
  • 200 gramų mesos (faršas)
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius išpjaukite.
  2. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles citrinų sultimis.
  3. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite svogūnus ir papriką. Į mėsos farsą suberkite smulkintus svogūnus ir papriką. 6. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų, prieskonių.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temp.
  5. Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Kepkite apie 30 min. Patiekite karštus.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų