Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 vienetas obuolių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 vienetas obuolių
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 400 gramų žuvies (pangasijos filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolį supjaustyti žiedais, išimti sėklas.
Vieną pangasijos pusę pabarstyti miltais.
Į įkaitintą aliejų sudėti žuvį miltuota puse, kepti 4 min. ir apversti.
Tada ant žuvies viršaus sudėti obuolius, pabarstyti cinamonu ir druska, užpilti grietinėle, uždengti ir troškinti 25 min.
Retkarčiais palaistyti žuvį grietinėle.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą