Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek margarino
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek pievagrybių
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.
Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.
Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek margarino
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek pievagrybių
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.
Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.
Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą