Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 225 gramai cukraus
- 200 gramų graikinių riešutų
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų grietinėlės
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymo. Trynį, kepimo miltelius, sviestą (ar margariną), grietinėlę gerai išplakti. Padalinti išėjusią tešlą į tris kepimo formos lakštus. Iš kiaušinio baltymo, sukapotų riešutų, cukraus paruošti įdarą (ingredientus išplakti).
Į kepimo formą dėti lakštą. Ant jo užpilti pusę įdaro, tada dėti kitą lakštą. Pilti likusį įdarą ir uždėjus paskutinį lakštą, kepti 200 C orkaitėje apie 30 minučių. Šiek tiek atvėsusį galima pjaustyti.
Skanaus!!! :)
INGREDIENTAI:
- 225 gramai cukraus
- 200 gramų graikinių riešutų
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų grietinėlės
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymo. Trynį, kepimo miltelius, sviestą (ar margariną), grietinėlę gerai išplakti. Padalinti išėjusią tešlą į tris kepimo formos lakštus. Iš kiaušinio baltymo, sukapotų riešutų, cukraus paruošti įdarą (ingredientus išplakti).
Į kepimo formą dėti lakštą. Ant jo užpilti pusę įdaro, tada dėti kitą lakštą. Pilti likusį įdarą ir uždėjus paskutinį lakštą, kepti 200 C orkaitėje apie 30 minučių. Šiek tiek atvėsusį galima pjaustyti.
Skanaus!!! :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą