INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   bulvių 
  -   1   česnakų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų (malti) 
  -   2 vienetai   svogūnų 
  -   500 gramų   kiaulienos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   šiek tiek   citrinos rūgšties 
  -   50 gramų   sviesto 
  -   100 gramų   grietinės 
  -   šiek tiek   prieskonių (kiaulienai) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą supjautome 100 g svorio gabalais ir marinuojame.
 Marinatas gaminamas iš susmulkintų svogūnų, česnako, citrinos rūgštelės, druskos bei pipirų.
 Palaikome kiaulieną šaldytuve 3-4 val.
 Po to gabalėlius dedame į skardą, aplink apdedame kmynais bei druska įtrintomis bulvemis ir kepame 200-180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.
 Baigiant kepti ant viršaus uždedame grietinę grietinę.
 
 Skanaus.   
    Autorius: Rosita 
     REKLAMA